Pärnu Rüütli tänava hooneid ei soovinud keegi osta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus aadressil Rüütli 21/23 asub Mohri maja.
Pärnus aadressil Rüütli 21/23 asub Mohri maja. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Keegi ei soovinud osta 10,9 miljoni kroonise alghinnaga oksjonile pandud kolme korteriomandit, mille koosseisu kuuluvad ajaloolised hooned Pärnus Rüütli tänaval.


Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja ütles, et linnavalitsuse korteriomandite kohta pakkumisi ei tehtud, müügis olnud kinnistutest tehti pakkumine kahele Vana-Pärnus asuvale elamumaa krundile.



Müümata jäänud kinnisvara läheb sama hinnaga kordusenampakkumisele.



Müüdavas Rüütli 23 hoones on pinda 944 ruutmeetrit ja tegemist on arhitektuurimälestisega. Kahekorruseline hoone on linnavalitsuse andmeil kasutusele võetud 1681. aastal.



Rüütli 25 hoones on pinda ligi 186 ruutmeetrit. Lisaks kuulub müügiobjekti hulka 92-ruutmeetrine garaaž-ladu.



Müügis olevad korteriomandite ruumid on osaliselt üürilepingute või vara tasuta kasutusse andmise lepingute alusel kasutusse antud. Lepingud on sõlmitud määramata ajaks.



Lisaks Rüütli tänava hoonetele pani Pärnu linnavalitsus müüki samuti südalinnas asuvad ajalooliste hoonetega kinnistud Uus tänav 3 ja Kuninga 28. Mõlema objekti alghinnaks on oksjonil 5,5 miljonit krooni.



Linna eri paigus oli enampakkumisel veel kümme kinnistut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles