Suigus valmis lihatööstus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihakeha. Foto on illustreeriv.
Lihakeha. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Are vallas Suigu külas lõigati reedel linti OÜ Karjamõisa lihatööstusel, mille nüüdisajastamine ja uue tootmishoone valmimine sai võimalikuks maapiirkondade arengule ja konkurentsivõimele suunatud Leader-meetme toetusega.

Jätkusuutliku majandamise ja ettevõtluse eest seisva Rohelise Jõemaa koostöökogu kaudu esitatud taotluse alusel määrati lihatööstuse tootmishoone väljaehitamiseks ligi 115 000 eurot toetust. Ettevõtte omanikud on Enn Kuslap ja Toomas Tuisk.

“Igal eestlasel peaks olema oma rätsep, aednik, pagar ja ka lihunik,” nentis Rohelise Jõemaa koostöökogu tegevjuht Merle Adams. “Korralikus maakohas võiksid need ametimehed tegevad olla ja selleks, et toimeka maaelu kuvand areneks, annab Karjamõisa sellest nädalast oma igatööpäevase panuse.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles