Vähekindlustatud peredele mõeldud toiduabi jõudis Pärnusse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toiduabi koosneb peamiselt kuivainetest.
Toiduabi koosneb peamiselt kuivainetest. Foto: Ove Maidla / Postimees

Sel nädalal jõudis Pärnusse peamiselt kuivainetest koosnev toiduabi, mis läheb 450 vähekindlustatud perekonna abistamiseks.


Toiduabi on üks Euroopa Liidu turukorralduslik meede, mille eesmärk on anda osa varem turu reguleerimiseks sekkumisvarudesse ostetud toiduaineid heategevusena puudust kannatavatele inimestele. Samuti soovitakse nii vähendada sekkumisvarudes oleva tooraine kogust, teatas Pärnu linnavalitsuse protokolli, välis- ja avalike suhete teenistuse juhataja Ela Tomson.



Toiduabi võivad taotleda Pärnu linnas elavad pered, kellele on 2009. aasta jooksul määratud toimetulekutoetust. Abivajaja peaks esmalt pöörduma oma piirkonna sotsiaaltöötaja poole, et saada suunamiskiri, mille alusel toiduabi väljastatakse.



Järgmise sammuna oodatakse abivajajat koos suunamiskirjaga aadressil Riia mnt 27, seal korraldab toiduabi väljastamist Punase Risti esindaja.



Riia mnt 27 asuv ladu on avatud tööpäevadel 6.-20. juulil 9-14.



Suunamiskirju väljastavate piirkondlike hoolekandekontorite kontaktandmed on Kesklinna piirkonnas Suur-Sepa 16 tuba 108, tel 444 8126, Mai piirkonnas Metsa 14, tel 444 8145, Rääma piirkonnas Kaevu 27, tel 444 8142 ja Vana-Pärnu piirkonnas Jannseni 5, tel 444 8140.



Hoolekandekontorid on avatud esmaspäeval, teisipäeval ja reedel 8.30–12, neljapäeviti on kontorid avatud 8.30-12 ja 14-17. Kolmapäeviti on hoolekandekontorid suletud.



Abiaktsioonis on vahendaja Punane Rist, kuivainete tellimise korraldas põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles