Politsei kontrollis Pärnus noori

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Möödunud neljapäeval, 9. juulil kontrollisid politseinikud Pärnu linnas alaealisi, et avastada ja ennetada õigusrikkumisi.


Politsei avastas 11 rikkujat, kes panid toime 18 rikkumist. Nende hulgas oli 9 tubakatoote tarvitamist, 7 omamist ja kaks alkoholitarvitamist, võttis Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht operatsiooni tulemused kokku.



Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse konstaabel Diana Smirnova sõnas, et kehvale ilmale vaatamata oli noori liikvel palju. Tema ütlust mööda olid noored õigusrikkujad politsei suhtes viisakad ja sõbralikud.



„Nad tunnistasid oma süüd ja tavapärast ülbet hoiakut korravalvurite suhtes on üha vähem,” kirjeldas Smirnova. “Politsei ei aja noori kontrollides kiusu, vaid kasvatab neis õiguskuulekust.“  



Politseioperatsioonile olid politseiametnike kõrval kaasatud kadetid, kellele vahetu kontakt noorte ja politseitööga oli hea praktiline kogemus. Kadetid näitasid end pressiesindaja jutu järgi väga võimekana.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles