Mees rahuldas end Pärnus naiste rannas

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees rahuldas end Pärnus naiste plaažil (foto tsenseeritud).
Mees rahuldas end Pärnus naiste plaažil (foto tsenseeritud). Foto: Erakogu

Tundmatuks jääda eelistanud Pärnu neiu tabas esmapäeval kella 18 ajal fotokaameraga suvepealinna naiste rannas alasti mehe, kes tegeles põõsaste vahel eneserahuldamisega.

"Seisis seal luidete vahel, vahtis rannas päevitavaid naisi ja tegeles endaga päris pikalt," meenutas foto teinud neiu. "Rõve vaatepilt oli ikka. Mees pani isegi tähele, et pildistasin, aga ta ei teinud sellest teist nägugi."

Enda rahuldamisega tegelnud mees olnud pildistaja hinnangul üle 30aastane. Neiu lisas, et kellaajale vaatamata oli plaažil päevitavaid naisi parasjagu.

"Mõtlesin küll, et kutsuks politsei, aga kartsin, et ta läheb enne minema, kui politsei
kohale jõuab," rääkis tüdruk.

Lääne politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo vanemkomissari Kaja Kuke kinnitusel tuleks rannalistel eelpool kirjeldatud olukorras pöörduda esmalt rannavalve poole, kes peab inimese korrale kutsuma. Samuti võib helistada munitsipaalpolitseisse, mis tegeleb linnas heakorra tagamisega ja saab võimaluse korral sekkuda.

Kukk märkis, et vääritikäitumisest tuleks teada anda ka politseile, sest niisugustele esmapilgul väheohtlikele teadetele reageeritakse esimesel võimalusel.

"Ilmaski ei oska aimata, millal võib selliselt tegutsev inimene agressiivseks muutuda ja kellelegi ohtu kujutada," põhjendas Kukk.

Kuke mäletamist mööda Pärnu politsei käesoleval aastal esmaspäeval naiste rannas
juhtunuga võrreldavat väljakutset saanud ei ole.

Politsei vanemkomissar soovitas mehe käitumisest häiritud neiul politseiga ühendust võtta, oma ütlused anda ja edastada politseile toimunut iseloomustav fotomaterjal, et korrakaitsjad saaksid eneserahuldamisega tegelnu vastutusele võtta.

"Käsitleme sellist teguviisi kui avaliku korra rikkumist," selgitas Kukk. "Kes fotol kujutatud mehe ära tunnevad, võiksid sellest politseid teavitada. Politseisse analoogsete juhtumite puhul helistada on tõesti vaja, et inimesed annaksid omapoolsed ütlused, sest nendest on menetluse käigus palju abi."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles