Pärnu Vesi sõlmis suurprojekti ehituslepingud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonitööd.
Kanalisatsioonitööd. Foto: Ants Liigus

AS Pärnu Vesi sõlmis täna aktsiaseltsidega Terrat ja Nordecon Infra ühtekuuluvusfondi projekti ehitustööde teostamiseks 132,5 miljoni krooni eest lepingud, mille järgi rekonstrueeritakse ja laiendatakse kahe aasta jooksul Pärnu kesklinna, Ülejõe ja Rääma piirkonna veevärki ja kanalisatsiooni.


Ehitustöid tehakse Pärnu kesklinnas ja Ülejõel tänavu septembrist kuni 2011. aasta novembrini Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondi kaasrahastatava projekti "Pärnu Kesklinna, Ülejõe ja Rääma linnaosa ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rekonstrueerimine ja laiendamine" raames.



Projekti ehitustööde käigus rajatakse või rekonstrueeritakse üle 80 kilomeetri vee-, kanalisatsiooni- ja sademeveetorustikke.



Projekti tulemusena saab kvaliteetse joogivee 600 uut tarbijat ja ühiskanalisatsiooniga võib liituda 1900 uut kanalisatsiooniteenuse tarbijat.



Projekti ehitustööde lepingute rahastamisel on ühtekuuluvusfondi osalus 89,2 miljonit krooni ja AS Pärnu Vee ning Pärnu linna osalus 43,3 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles