Maaõpetajatele jagati tiitleid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste keskkooli klassiõpetaja Minoret Miisna, üks tänavusi aasta õpetajaid.
Häädemeeste keskkooli klassiõpetaja Minoret Miisna, üks tänavusi aasta õpetajaid. Foto: Ants Liigus

Selgunud on Pärnumaa 2009. aasta haridusstipendiumide saajad, tunnustatuid autasustatakse 2. oktoobril Kilingi-Nõmme gümnaasiumis õpetajate päeva peol.


Pärnu maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna inspektor Gerdi Rebane teavitas, et 14 haridusstipendiumile esitati 21 taotlust 16 haridusasutusest, mille hulgast konkursikomisjon valis välja aasta noore õpetaja, kuus aasta õpetajat, viis aastate pedagoogi ja kaks haridusasutuse juhti.



Aasta noor õpetaja on Pärnumaa kutsehariduskeskuse teenindusõppeosakonna kutseõpetaja Kaie Pärn.



Aasta õpetajateks valiti Suigu lasteaia-algkooli klassiõpetaja Aive Annuste, Häädemeeste keskkooli klassiõpetaja Minoret Miisna, Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi vene keele õpetaja Elle Redlich, Jõõpre põhikooli klassiõpetaja ja 5.-6. klassi matemaatikaõpetaja Vaike Ruumet, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi käsitööõpetaja Saima Tõigast ja Vändra gümnaasiumi ajalooõpetaja Ülle Ütt.



Aastate pedagoogi tiitlit kannavad nüüdsest Kergu lasteaia-algkooli juhataja, eesti keele ja ajalooõpetaja Anne Kivikas, Uulu põhikooli endine muusikaõpetaja ja klaveriõpetaja Lehte Rinaldo, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi iluvõimlemise treener Eha Smolina, Are põhikooli füüsika- ja matemaatikaõpetaja Kersti Tiimus ja Vändra gümnaasiumi keemiaõpetaja Tiina Tõnismann.



Aasta haridusasutuse juhid on Margit Blehner, Jänesselja lasteaia juhataja asetäitja õppe- ja kasvatustöö alal, ning Sirje Suurevälja, Audru keskkooli direktori asetäitja õppe- ja kasvatustöö alal.



Kõik autasustatud saavad 2. oktoobril Kilingi-Nõmme gümnaasiumis toimuval pidulikul õpetajate päeva peol kätte Pärnu maavanema Toomas Kivimägi tunnustuskirja ja Pärnumaa omavalitsuste liidu stipendiumi.



“Aasta õpetaja 2009” üleriigilisele vastuvõtule saadetakse Vändra gümnaasiumi keemiaõpetaja Tiina Tõnismann.



Pärnumaa haridusstipendiumidega tunnustatakse maapiirkonna lasteaedade, üldhariduskoolide, kutseõppeasutuste ja huvikoolide juhte, nende asetäitjaid ja pedagooge, kelle edukas töö on kolleegidele eeskujuks olnud ja kes on positiivselt mõjutanud piirkonna hariduselu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles