Valimisliidu Aus Pärnu kandidaadid kuulasid linlaste muresid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisliit Aus Pärnu tahab tuua Pärnusse rohkem prügikaste.
Valimisliit Aus Pärnu tahab tuua Pärnusse rohkem prügikaste. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Nädalavahetusel Pärnu Rüütli väljaku ümbruses rahvaga vestelnud valimisliidu Aus Pärnu kandidaadid said linnaelanikelt positiivset ja sisukat tagasisidet, teatas valimisliidu linnapeakandidaat Martin Helme.


"Inimeste mured on väga praktilised: üks taksojuht nõudis teede korda tegemist, üks ema, kes kasvatab üksinda kuut last, soovis, et linn teeks rohkem ära paljulapseliste heaks, konkreetselt oli jutt elamispinna toetusest," ütles Helme.



"Ka oli juttu vajadusest teha Oja poe juurde korralik jalakäijate ülekäigurada või sellestki, et asotsiaalid on vallutanud mõnel pool bussipeatused, muutes ootekodade kasutamise korralikele kodanikele võimatuks," märkis Helme.



Helme sõnutsi on tal hea meel tõdeda, et paljud ettepanekud, mis rahvaga vesteldes jutuks tulid, on Ausa Pärnu programmis sees, näiteks vajadus rohkemate avalike käimlate ja prügikastide järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles