Pärnusse kogunevad õppealajuhatajad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel, 27. novembril toimub Pärnu keskraamatukogus üleriigiline üldhariduskoolide õppealajuhatajate koostööpäev.


Koostööpäeval arutatakse, millised on õppealajuhataja rollid tänapäeva koolis, mis teeb muret, mis pakub töös rõõmu ja kuidas arendada õppealajuhatajate võrgustikutööd, selgitas Pärnu linna haridusosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube.



Koostööpäeval teeb Pärnu Koidula gümnaasiumi õppealajuhataja Maia Erm ettekande teemal “Õppealajuhtaja – kooli süda”. Haridus- ja teadusministeeriumi esindaja Hille Vooremäe räägib koolikorralduslikest õigusaktidest õppealajuhataja töös.



Kõneldakse täienduskoolituse kasutamata võimalustest. Tallinna ülikooli avatud ülikooli täiendõppekeskuse koolitusjuht Virve Kinkari ja Pärnu õppenõustamiskeskuse karjäärinõustaja Terje Jürivete juhtimisel arutletakse õppealajuhataja rollide üle.



Esimesele koostööpäevale oodatakse igast maakonnast ja linnast nelja esindajat.



Kohtumine toimub Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna, Pärnu linna üldhariduskoolide õppealajuhatajate ühenduse ja Tallinna ülikooli avatud ülikooli täiendõppekeskuse koostööna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles