Pärnu tüdruk tantsis Poolas hiphoppi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolas võistlusel.
Poolas võistlusel. Foto: Erakogu

Poolas Mikolajkis 9. rahvusvahelisel tantsuvõistlusel “Word Dance Week” esindas Eestit tantsukooli MP-Dance õpilane Janeli Paiba Pärnust, kes võistles hiphopi soolotantsus laste kategoorias koos 52 konkurendiga ja jõudis veerandfinaali.


“Enne starti püstitasime Janeliga eesmärgi esimesest voorust mitte välja langeda ja see õnnestus,” kirjeldas treener Anu Nõmm tantsukeskusest MP-Dance plaane võistlusel, kus said kokku niisugused tantsustiilid nagu jazz-, hiphop-, modern-, disko-, show- ja tänavatants.



Janeli tantsis end veerandfinaali, kuid poolfinaal jäi seekord kättesaamatuks. “Olime väga õnnelikud tulemuse üle, sest väikest tantsulast Eestist oli märgatud,” rääkis Nõmm.



Järgmistel päevadel tutvus Janeli tantsumaailma teiste tantsustiilidega ja huvitavate  võistluskavadega. “Hoolega jälgisime laste kategooria hiphopi tantsustiili finaali ja  püüdsime leida nippe, mis aitaksid Janelit järgmistel võistlustel finaalikohale,” rääkis Nõmm.



Janeli Paiba on saavutanud “Estonian Open Championship & 4-th Baltic Cup” võistlustel 2009. aasta aprillis Tallinnas 5. koha, IDO Estonia 2009. aasta oktoobri reitingu järgi kuulus talle 4. koht ja novembri reitingu järgi turniiri 5. koht.



Üheksas “Word Dance Week” toimus Poolas Mikolajkis 9.-14. detsembril ja sellel osales ligi 1400 tantsijat 17 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles