Pärnu haiglas muutuvad visiiditasud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: Ants Liigus

Alates järgmisest nädalast muutuvad Pärnu haiglas visiiditasud.


Pärnu haigla peaarst Urmas Sule ütles Raadio Pärnule, et kui vaadata, mis toimub riigieelarve ja Pärnu linna eelarvega ning arvestada järgmisel aastal haigekassas toimuvate suurte muudatustega, peab Pärnu haigla tulenevalt olukorrast paraku mõne muudatuse tegema.

Siiani on haigla loonud seadusest paremaid tingmusi neile, kes on arstile aja kokku leppinud, kuid ei ole kohale läinud.

Uue korra kohaselt küsib Pärnu haigla neilt, kes pole kokkulepitud ajal kohale läinud, järgmisel arsti külastusel kahekordse visiiditasu.

Sule sõnul tahab haigla, et inimesed tuleksid kokkulepitud ajal kohale, sest vastasel juhul hoiavad nad numbreid kinni nende eest, kes juba pikalt arsti järjekorras olnud. See võiks patsiente rohkem distsiplineerida.

Alates 28. detsembrist kehtib ka pensionäridele visiiditasu 50 krooni. Varasemalt on Pärnu haigla tulnud vastu pensionäridele ja nendele kehtis visiiditasu 25 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles