“Pärnumaa teabeliinid” lõpetab kohtumisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kodanikuühiskonna 2009. aasta teoks tunnustatud “Pärnumaa teabeliinide” projekt lõpeb tuleval teisipäeval, 26. jaanuaril kell 18 algava kokkusaamisega Jana Tringi erakooli saalis, kus aktiivsed osalejad kuulevad tänusõnu.


SA Pärnu Vabahariduskeskuse “Pärnumaa teabeliinide” projekt oli ainulaadne, sest kodanikuühiskonda arendav koolitus toimus 24 laupäeval maakonda tutvustaval bussiringil, millega anti tasuta sõidu võimalus neile, kes tahtsid pääseda linnast maale või vastupidi.



Teabeliini marsruute läbiti koolitaja-reisisaatjaga, lepingupartnerina teenindas AS GoBusi Pärnu regioon ning projekti toetas Kodanikuühiskonna sihtkapital.



Projekti koordinaator Malle Jürgens ütles, et teabeliinide viimasel kokkusaamisel teeb projektitoimkond töökavast kokkuvõtted, tänab aktiivseid osalejaid ja kuulab arvamusi ettevõtmise kohta. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles