Haridusminister on homme Pärnumaa päralt

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusminister Tõnis Lukas.
Haridusminister Tõnis Lukas. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Pärnus Eesti haridusjuhtide aastakonverentsil osalev haridusminister Tõnis Lukas külastab homme õige mitut haridusasutust ja kohtub kohalike koolijuhtidega.


Hommikul on minister Vändra gümnaasiumis, peale selle kohtub Vändra vallavanema ja maavanemaga ning käib Tori mälestuskirikus.



Pärnus tutvustab Ülejõe gümnaasiumi direktor Margus Veri Lukasele äsja remonditud koolihoonet. Seejärel on Pärnu linna koolijuhtide ühenduse juhatusel poolteist tundi aega arutada haridusministriga kõige olulisemaid probleeme.



Pärast Pärnu kolledži külastamist ja kohtumist direktor Henn Vallimäega on minister ajakirjanike usutada. Ja ühineb siis kahepäevast aastakonverentsi lõpetava vestlusringiga teemal “Kohanemine poliitiliste oludega”, milles löövad kaasa veel poliitikud Mailis Reps, Peeter Kreitzberg, Marko Mihkelson ja Marek Strandberg.



Haridusjuhtide aastakonverents toimub Pärnu konverentsi- ja spaahotellis Strand 11.-12. veebruaril ja keskendub tänavu neile praktilistele küsimustele, mida haridusjuht muuta saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles