Pärnu Rotary klubi tähistas Valgre sünniaastapäeva

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus kuursaali juures asuva Raimond Valgre kuju juurest tähistati armastatud muusiku ja helilooja 100. sünniaastapäeva.
Pärnus kuursaali juures asuva Raimond Valgre kuju juurest tähistati armastatud muusiku ja helilooja 100. sünniaastapäeva. Foto: Ants Liigus

Helilooja Raimond Valgre 100. sünniaastapäeva puhul kogunes Pärnu Rotary klubi traditsiooniliselt Pärnus Valgre monumendi juurde.

Kümne aasta eest monumendi avamise korraldanud Pärnu Rotary klubi on nende aastate jooksul algatanud mitu traditsiooni. Valgrele käiakse austust avaldamas nii tema sünniaastapäeval, 7. oktoobril, kui surma-aastapäeval, 31. detsembril, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Peame igal aastal Raimond Valgre sünniaastapäeva meeles ja ka tema surma-aastapäeval, vana-aastaõhtul leiame kõik aega siit läbi tulla, et tema talenti austada. Veel oleme ühe traditsiooni ellu kutsunud ehk Pärnus toimub igal aastal rahvale hästi peale minev festival "Kummardus Valgrele"," rääkis Rotary klubi liige Mati Tiimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles