Pärnu osaleb Saksamaa suurimal turismimessil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna lipp.
Pärnu linna lipp. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu osaleb nädala lõpuni Berliinis toimuval rahvusvahelisel turismimessil "ITB 2010", teatas Pärnu linnavalitsuse pressiteenistus.


Pärnu osaleb messil Eesti ühispinnal Lääne-Eesti piirkonna osana. Piirkondadest on esindatud ka Tallinn ja Tartu.



Eesti ühispinna kontseptsiooniks on "Eile nägin ma Eestimaad", mille kujunduse on teinud reklaamibüroo TANK koostöös Iir Hermeliiniga, messistendi ehituse korraldab Ekspodisaini AS.



Eesti ühisstend on pälvinud mitu rahvusvahelist tunnustust, sh nimetatud 2009. aasta parimaks stendiks MATKA turismimessil Helsingis ning võitnud 2010. aastal REISELIVi turismimessil parima rahvusvahelise stendi auhinna.



Messil toimub ulatuslik kolme päeva läbiv konverentsiprogramm, kus tutvustatakse viimaseid trende ja mõjusid ülemaailmses turismimajandussektoris. Kokku on seitse peateemat, sealhulgas käsitletakse viimaseid suundi heaoluteenuste turul ning arutatakse sotsiaalse meedia tulevikuarenguid.



Eelmisel aastal käis messil ligi 180 000 külastajat, kellest pool olid spetsialistid.



Peale piirkondade osalevad Eestist messil EAS Turismiarenduskeskus ning Estonian Air, Estravel ja Reval Hotels.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles