Pärnu Rotary klubi otsib andekaid noori

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotary klubi logo.
Rotary klubi logo. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Rotary klubi jagab seitsmendat aastat stipendiume andekatele noortele, taotluste esitamise tähtaeg on 23. aprill.


Rotary noortefondi juhatuse liikme Arvo Villmanni sõnutsi on noorte toetamine üks klubi prioriteete, mis jätkusuutlikuna püsinud 2004. aastast. “Meie eesmärk on tunnustada neid, kes oma valdkonnas on heade tulemustega silma paistnud ja kellelt võib edaspidigi oodata suuri tegusid,” selgitas Villmann.



Andeka noore stipendiumi antakse välja viies kategoorias: loomingulise tegevuse toetamiseks, edukalt üleriigilistel aineolümpiaadidel osalenud abituriendile, õpinguteks välismaal, riiklikel ja rahvusvahelistel võistlustel silma paistnud noorsportlasele ja kuni 30aastasele õpetajale. Stipendiumi suurus on 10 000 või 15 000 krooni.



Villmanni väitel ei kaasne toetuse saamisega mingit aruandekohustust, sellepärast puudub klubil ülevaade, millega seni toetatud noored tegelevad. Küll nimetas ta andeka noorsportlase stipendiumi pälvinud sõudjat Kaisa Pajusalu ja kergejõustiklast Eleriin Haasa, kellest meedia vahendusel kuuleb positiivseid uudiseid päris tihti.



Stipendiumitaotluste esitamise tähtaeg on 23. aprill, täpsed tingimused leiab Pärnu Rotary klubi kodulehelt www.parnurotary.ee. Stipendiumid antakse üle mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles