Campa Foodi hakkab pidama lätlane

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Campa Foodsi üks omanikke Toomas Tohv endale kuuluvad söögikohas.
Campa Foodsi üks omanikke Toomas Tohv endale kuuluvad söögikohas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus nõustus OÜ Campa Foodi taotlusega anda linnavalitsusega sõlmitud Tallinna mnt 2 ruumide üürileping üle osaühingule Fermiton, kes soovib toitlustusettevõtte teha ümber pagaritöökojaks, mille juures oleks kauplus-kohvik.


Toomas ja Margus Tohvile kuuluv Campa Food renoveeris 2006. aastal amortiseerunud toitlustusettevõtte ruumid ja avas neis omanäolise söögikoha. Pärnu linnavalitsus otsustas läinud aasta oktoobris anda Tallinna mnt 2 äriruumid Campa Foodi käsutusse ka 9. märtsist 2011 kuni 31. jaanuarini 2015, kui Campa Food ruumides kokkulepitud investeeringud teeb.



Nüüd soovis Campa Food oma õigused ja kohustused lätlasele Dagnis Cakursile kuuluvale Fermitonile anda. Tallinna mnt 2 korteriühistu juhatus oli plaaniga päri ja linnavalitsuselgi polnud midagi selle vastu, sest Campa Food on olnud korralik üürimaksja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles