Jalaka tänava kortermaja läks kaubaks 23 miljoni krooniga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalaka 10 majas Pärnu kesklinnas on müüdud kolmandik korteritest. Ülejäänud pani kohtutäitur arendaja võlgade katteks tervikvarana enampakkumisele.
Jalaka 10 majas Pärnu kesklinnas on müüdud kolmandik korteritest. Ülejäänud pani kohtutäitur arendaja võlgade katteks tervikvarana enampakkumisele. Foto: Urmas Luik

Kohtutäitur Kaire Põltsil õnnestus esmaspäeval toimunud kordusenampakkumisel müüa 22,7 miljoni kroonise alghinnaga 23 korterit Pärnus Vanapargi servas endisest teenindusmajast ümber ehitatud kortermajas.


Põlts ütles, et ei saa korterite ostja nime avaldada. Tema sõnul ei ostnud kortereid Swedbank, kelle kasuks lasuvad kinnistul hüpoteegid summas 40,8 ja 9,7 miljonit krooni.



Eelmisel enampakkumisel püüdis täitur kortereid müüa 31,7 miljoni krooniga.



Jalaka 10 majas asuvad korterid kuulusid Pärnu Vanapark OÜ-le. Korterite suurus varieerub 43,8 ruutmeetrist 157,6 ruutmeetrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles