Emad koguvad haiglale beebirõivaid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Mittetulundusühing Konsensus ja Paikuse perekeskus soovivad algatada aktsiooni “Beebidelt beebidele”, et koguda Pärnu haigla sünnitusosakonnale esimeste suuruste beebiriideid: särke, sipupükse ja mütse.


”Teatavasti on Pärnu haiglal selline armas põhimõte, et äsjasünnitanu ei pea hakkama kohe musta pesu kotti tekitama, vaid haiglas olles saab kasutada sealt pakutavaid riideid. Tihedas kasutuses need aga muudkui kuluvad ja mu meelest on see koht, kus pered saaks haigla varu täiendades aidata sellel kenal traditsioonil jätkuda,” kirjeldas pooleaastase lapse ema ja MTÜ Konsensuse projektijuht Eve Paas tärganud mõtet.

Paas tõdes, et lapsed kasvavad esimestel kuudel nii kiiresti, et vahel ei jõuagi kõiki ostetud rõivaid neile selga panna. Kampaania kogub nii kandmata kui kantud riideid, mis peavad olema terved ja puhtad.

Pärnus saab annetatava kraami tuua Hansaporti (Aida 5) teisele korrusele Pindi Kinnisvara kontorisse, kus asju korraldab Krista Nõmm.

Audrus võtab esemeid vastu Audru lasteaed nii Papsaares kui vanas majas, Saugas Jänesselja lasteaed.

Paikusel võib riided tuua päevakeskusesse (Tiigi 2).

Kogumine kestab juuni lõpuni, misjärel korjatakse kogumispunktidest asjad kokku ja MTÜ Konsensus viib need sünnitusosakonda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles