Maavanem võõrustab Pärnumaa parimaid õpilasi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsuse hoone.
Pärnu maavalitsuse hoone. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval, 31. mail kell 11 on Pärnumaa koolide parimad lõpetajad ja aineolümpiaadide võitjad kutsutud maavalitsusse Pärnu maavanema Andres Metsoja pidulikule vastuvõtule.

Vastuvõtul tunnustab ja autasustab maavanem kümmet põhikoolilõpetajat ja viit gümnaasiumilõpetajat, kelle kõikide õppeainete aastahinded või kooliastmehinded on olnud väga head ning käitumine eeskujulik, ja maakondlikel aineolümpiaadidel esikoha saavutanud 50 õpilast ning 45 juhendajat.
 
Üritusel osaleb õpilasi 17 üldhariduskoolist. Enim esikohti saavutasid Vändra ja Kilingi-Nõmme gümnaasiumi ning Paikuse põhikooli õppurid. Need koolid on ka suurima õpilaste arvuga maakonnas, teavitas Pärnu maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse inspektor Gerdi Rebane.
 
Vastuvõtul osalejaile esineb Vändra muusikakooli viiulikoor. Külaliseks on palutud Pärnu muuseumi direktor ja raamatu “Pärnumaa. Loodus. Aeg. Inimene”  I ja II osa peatoimetaja Aldur Vunk.
 
Maavanema traditsiooniline vastuvõtt parimatele õppuritele on tänavu 14. aastat. Üritus toimub koostöös Pärnumaa Omavalitsuste Liiduga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles