POL plaanib Pärnumaale kümne korvpalliväljaku rajamist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliväljak.
Korvpalliväljak. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) on välja kuulutanud riigihanke leidmaks ehitaja, kes rajab kümme korvpalliväljakut kaheksasse Pärnumaa omavalitsusse.

Liidul on plaanis ehitada üheksa puitpõrandaga ja üks universaalkattega korvpalli väliväljak, vahendas Raadio Pärnu.

Uus korvpalliplats rajatakse Lavassaare, Tõstamaa, Surju, Tori, Vändra ja Sauga valda, kaks korvpalliväljakut ehitatakse Audru ja Tahkuranna valda. „Enamasti ehitatakse need spordirajatised koolide juurde,“ ütles Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Eeri Tammik raadiole.
 
Projektil on Tammiku sõnul kaks eesmärki: esiteks Pärnumaa noortele vabaaja veetmise võimaluste loomine ja teiseks omavalitsuste liidu koostöö erinevate kohalike omavalitsustega.

Kuigi põhimõtteline otsus on juba olemas, peab Tammiku ütluste kohaselt EASile esitama veel projekti lõpptaotluse. Kui kõik kavakohaselt läheb, algab ehitustegevus juulis. Pooled korvpalliväljakud valmivad eelolevaks sügiseks, ülejäänud on plaanis valmis ehitada järgmisel aastal.

15 protsenti vahenditest tuleb kohalikelt omavalitsustelt ja ülejäänu ulatuses rahastab Euroopa Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles