Pärnus varastati sõiduautodelt küljepeegleid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küljepeegel. Foto on illustratiivne.
Küljepeegel. Foto on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eile öösel viisid vargad mitmel pool Pärnus endaga kaasa nelja sõiduauto küljepeeglid. Pikanäpumehed saagiks langesid nii BMW, Mercedeste kui Volvo peeglid.


Eile öösel varastati Pärnus Kuldse Kodu tänaval sõiduautolt BMW küljepeeglite klaasid, teatas politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Samal ajal varastati Pärnus Riia maanteel sõiduautolt Merceres Benz parempoolse küljepeegli klaas ning sõiduautolt Volvo S80 vasakpoolse küljepeegli klaas.

Vikerkaare tänaval varastati sõiduautolt Mercedes Benz küljepeeglite klaasid.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja sõnutsi ei ole vargaid tabatud. Samuti ei osanud ta öelda, kas peeglivargused on omvahel seotud. "Uurimine alles käib," ütles ta.

Eileöine küljepeeglite massiline vargus polnud Pärnus tänavu esmakordne. Peeglivarguste laine oli Pärnus ka märtsi lõpul, kui Mai piirkonnas ja Kuldse Kodu ümbruses varastati ühel ööl küljepeeglid kümnekonnalt sõiduautolt.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles