Madratsiga merele triivinud nooruk jäi kadunuks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormine meri.
Tormine meri. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Eile pärastlõunal teatati häirekeskusele Pärnumaal kahest kummimadratsiga merele läinud ja uppumisohtu sattunud noormehest, kellest üks jäi merevoogudes kadunuks.
 

Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremetsa teatel sai häirekeskus teate kahest madratsitega merel purjetavast noorukist neljapäeval kell 15.54.

Noormehed olid triivinud Häädemeeste vallas Majaka külas Lemme telkimisala lähedal Liivi lahel 100 meetri kaugusele kaldast.

Päästjate sündmuskohale saabudes oli üks abivajajatest pääsenud ise kaldale. Kiirabi turgutas 15 kraadises merevees hulpinud alajahtunud noormeest kohapeal, sest nooruk keeldus kategooriliselt haiglasse minemast. Teine õnnetuses osalenud noormees on jäänud kadunuks. Eile kell 20.50 lõpetati kaduma jäänud mehe otsingud tulemusteta.

Saaremetsa teatel ei ole teada, miks noormehed madratsitega nii kaugele triivisid. Politsei- ja piirivalveamet jätkab täna kadunud noormehe otsinguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles