Amet korraldab kiirkorras Pärnu ringtee hooldushanke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus läbib Via Baltiva ümbersõit Ehitajate teed.
Pärnus läbib Via Baltiva ümbersõit Ehitajate teed. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kuna Läti firma Binders loobus Pärnu ringtee ehitamise kõrval ka selle hooldamisest, viib maanteeamet kiirkorras läbi hankemenetluse Pärnu ümbersõidu hooldamiseks.

Maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu ütles, et amet viib lihtmenetlusega läbi kahe teehooldelepingu hankemenetluse, mille alusel saaks kohe jätkata Pärnu ümbersõidu Ehitajate tee ja läänepoolse ühenduse hooldamist ning teostada seda kuni uue ehitaja leidmiseni.

Maanteeamet teatas möödunud nädalal, et alustab kohe Pärnu ringtee uue ehitaja leidmiseks hankedokumentide ettevalmistamist ning loodab jõuda lepinguni hiljemalt augustis.

Binders teatas Pärnu ümbersõidutee ehituslepingu ülesütlemisest veebruari keskel. Möödunud neljapäeval teatas Binders, et lõpetab esmaspäevast ka ehitusobjekti hooldamise.

Möödunud kolmapäeval saatis maanteeamet Bindersile ning Eesti ettevõttele Koger&Partnerid avalduse Pärnu ümbersõidu esimese ja teise etapi ehituslepingute lõpetamise kohta. Pooled peavad lepingute lõpetamise üksikasjad veel kokku leppima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles