Pärnu teeninduses pääses täna ID-kaarti uuendama järjekorrata

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja piirivalveameti Pärnu teenindus on eile ja täna erandkorras avatud. ID-kaarti saab teeninduses uuendada kella 15ni.
Politsei- ja piirivalveameti Pärnu teenindus on eile ja täna erandkorras avatud. ID-kaarti saab teeninduses uuendada kella 15ni. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Politsei-ja piirivalveameti (PPA) Pärnu teeninduses ei pidanud ID-kaardi uuendamiseks täna järjekorras seisma.

"Teenindustes on tänane päev sujunud tõrgeteta, järjekorrad on kõikjal Eestis kümmekond minutit, aga näiteks Pärnu teeninduses ei ole üldse järjekorda," kinnitas politsei- ja piirivalveameti (PPA) peaspetsialist Merlin Mängel. Ta lisas, et kellel on enne homset tööpäeva kindlasti vaja oma ID-kaart uuendada, saab seda teha täna kella 15ni PPA teeninduses ja igal ajal koduarvutis.

Eile peatus PPA teenindustes ID-kaartide uuendamine umbes tunniks tehnilise rikke tõttu. Ülekoormus on olnud kauguuendamisel. Täna pole Mängeli sõnutsi teenindustes ega kauguuendamisel suuri tõrkeid esinenud.

Inimesed, kes peavad ID-kaarti vältimatult kasutama oma töös, saavad peatatud ID-kaardi sertifikaate kauguuendada. Samuti olid samal otstarbel eile ja täna kella 15ni avatud PPA teenindused.

Täna hommikuks oli ID-kaarti uuendanud 86 000 inimest, neist 63 000 kauguuenduse teel ja 23 000 PPA teenindustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles