Pärnu paneb Helsingi turismimessil püsti kahekorruselise boksi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi turismimessil tutvustatakse Skandinaavia koostööpartneritele võimalust 2020. aastast lennata otse Pärnu eri sihtkohadest Soomest, Rootsist ja Norrast. Foto on illustreeriv.
Helsingi turismimessil tutvustatakse Skandinaavia koostööpartneritele võimalust 2020. aastast lennata otse Pärnu eri sihtkohadest Soomest, Rootsist ja Norrast. Foto on illustreeriv. Foto: Gertrud Alatare/

Pärnu turismiettevõtjad koostöös SA Pärnumaa Turismi ja Pärnu linnavalitsusega osalevad sel nädalal Helsingis Põhjamaade suurimal turismimessil Matka.

Pärnumaa väljapaneku fookuses on nagu eelmiselgi aastal spaa- ja konverentsiturism, mida täiendavad omanäolised pakkumised aktiivseks puhkuse- või ärireisiks kogu maakonnas.

Kaaseksponentidena esindavad Pärnumaad Estonia spaahotell, Hedoni spaahotell, Jaanihanso siidrivabrik, Strandi spaa- ja konverentsihotell, Ammende villa ja White Beach Golf.

Pärnu messiboks on kavandatud kahekorruselisena. Boksi valge ja minimalistlik kujundus peegeldab Pärnu funktsionalistlikku kuurordiarhitektuuri ja suunab tähelepanu Pärnu kuurordi 180 aasta juubelile. Ülakorrusele on loodud hubane nurgake kohtumiste korraldamiseks.

Helsingi turismimessil tutvustatakse külastajatele ja koostööpartneritele tänavusi Pärnumaa uudiseid ja üritusi. Erilist tähelepanu pööratakse Eesti Vabariigi ja Pärnu kuurordi juubelile. Olulise uudisena tutvustatakse Skandinaavia koostööpartneritele võimalust 2020. aastast lennata otse Pärnu eri sihtkohadest Soomest, Rootsist ja Norrast. Peale selle on messi külastajatel šanss tutvuda Pärnu linnaga virtuaalreaalsuse kaudu. Samuti jagatakse infot külalistele mõeldud mobiilirakenduse Pärnu - Explore Hansa kohta.

Põhjamaade suurim lõpptarbijatele ja turismiprofessionaalidele mõeldud mess meelitab igal aastal Helsingisse messile ligemale 75 000 külastajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles