Weekend Festival: Pärnu tuleb maailma üks enammängitud artiste (1)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival.
Weekend Festival. Foto: Madis Sinivee

Täna kuulutas Pärnu rannas toimuva Weekend Festivali korraldusmeeskond välja juba järgmised ülesastujad.

Oma tuleku kinnitas raadiote üks mängitumaid artiste Post Malone, kelle hitt "Rockstar" kerkis edetabelites esikohale muu hulgas USAs, Austraalias, Kanadas, Portugalis, Iirimaal, Uus-Meremaal, Rootsis ja Soomes. 

Samuti kinnitati esinejate hulka Norra päritolu Kygo, kellel sel kuul ilmus koostöös ansambliga One Republic singel "Stranger Things".

Pärnus esineb samuti Alan Walker, kelle aastatetagune debüütsingel "Faded" on müünud plaatinanormi jagu üle kümnes riigis ja kelle tuurid lähevad vaid väljamüüdud saalidele.

Välja kuulutati veel aasta-aastalt fännide hulgas festivalile soovitud Rootsi duo Galantis, kellel Spotify keskkonnas tuleb iga kuu üle 11 miljoni kuulamise, hardstyle`i fännide suur lemmik Headhunterz, Tungevaag & Raaben, electro-house`i pakkuv Tujamo Saksamaalt ja R3hab ja Moksi Hollandist. 

"Post Malone on selle suve festivalide nõutuim artist ja läbirääkimised Kygo võimaliku esinemise üle on kestnud aastaid, see kokku on meile väga suur töövõit," rääkis festivali asutaja ja üks omanikest Hardi Loog. "Kui siia lisada enne välja öeldud artistid, moodustub juba väga esinduslik valik."

Seni on festival kinnitanud esinejad nagu David Guetta, Afrojack, Oliver Heldens, Sigma, $uicideboy$, Big Shaq, Slushii ja Swanky Tunes.

Loog vihjas, et välja pole kuulutatud isegi poolt esinejate nimekirjast.

Festivalipiletite avalik müük algab homme.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles