Galerii: Vana-Pärnus rullus Audi katusele (1)

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Vana-Pärnus Haapsalu maanteel.
Avarii Vana-Pärnus Haapsalu maanteel. Foto: Kerdo Roots

Vana-Pärnus Haapsalu maanteel toimus kokkupõrge, mille tagajärjel sõiduauto Audi paiskus katusele.

Täna kella 15.41 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Pärnus Haapsalu maanteel, kus kokku põrkasid kopplaadur ja sõiduauto.

Õnnetus juhtus, kui Lihula suunas liikunud kopplaadur Hidromek sooritas vasakpööret Mõrra tänavale. Tagant tulnud sõiduauto Audi juht, kes oli mitmest autost korraga möödasõidul, sõitis laadurile otsa. Kokkupõrke tagajärjel saadud löögist paiskus sõiduauto katusele.

Kiirabi kontrollis kohapeal üle sõiduautot juhtinud mehe. Õnnetuses ei saanud keegi viga ja mõlemad sõidukijuhid olid kained.

Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinik Valdur Sassor tuletab meelde, et liikluses tuleb olla tähelepanelik. „Enne manöövri alustamist tuleb alati esmalt veenduda selle tegemise ohutuses,“ lisas Sassor.

Õnnetuse ajal olid Eesti põhi- ja suuremad tugiteed liiklusjuhtimiskeskuse andmetel kuivad. Ilm on selge ja sajuta ning teetemperatuur valdavalt plusspoolel.

Liiklus võib olla Vana-Pärnus Haapsalu maanteel häiritud.

Uudist täiendatakse!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles