Selgusid Koolitantsu finaalis Pärnut esindavad trupid

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitants 2018, Pärnu kontserdimaja.
Koolitants 2018, Pärnu kontserdimaja. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Selgunud on Pärnut esindavad tantsukavad, mida näeb Paides 14.–15. aprillil Koolitantsu finaalis.

Lastetantsu kategooriast pääsesid finaali Janne Ristimetsa tantsustuudio kavaga "Sammuke korraga", autoriks Janne Ristimets.

Koolitantsu kategoorias jõudsid 4.–7. klasside arvestuses lõppvõistlusele Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilased tantsuga "Taaskohtumine", mille autor ja juhendaja on Mia Orm.

10.–12. klasside hulgast pääses edasi Sütevaka humanitaargümnaasiumi kava "Arhee ehk inimestest, mille autor ja juhendaja on Markus Monak, ja Koidula gümnaasium kavaga "Sürreaalne hingerüü", mis on Annika Viibuse juhtimisel valminud ühislooming.

Eesti tantsu arvestuses näeb finaalis 10.–12. klasside vanuserühmas WAF Dance`i kava "Hängimine hõbe – tantsimine kuld", mille autor ja juhendaja on Ann-Marii Reiväli.

Vabatantsus said lõppvõistlusele WAF Dance`i "Rööprähklejad jõudehetkel", autor-juhendaja Annika Viibus, ja Janne Ristimetsa tantsustuudio ühisloominguna valminud "Pruudi loomine", mille juhendaja on Evelyn Piirak.

Nüüdisaaegses jazz-tantsus jõudis paremate sekka 6.–9. klasside arvestuses Laine Mägi tantsukool kavaga "Sihtides rahu", mille autor ja juhendaja on Ingrid Jasmin.

10.–12. klasside seas pääses jazz-tantsus edasi Laine Mägi tantsukool kavaga "Leidmine kadumises", mille autor-juhendaja Ingrid Jasmin.

Tänavatantsu kategoorias 6.–9. klasside arvestuses esindab Pärnumaad WAF Dance kavaga "Zombied". Tantsu autorid ja juhendajad on Markus Monak ja Meeli Pärna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles