Türgi suursaadik külastas kolledžit ja tutvustas teemanädalat  

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi suursaadik Hayriye Kumaşcıoğlu ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe.
Türgi suursaadik Hayriye Kumaşcıoğlu ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe. Foto: erkogu

Kolmapäeval tutvus Tartu ülikooli Pärnu kolledži interjööri, õppekavade ja töökorraldusega Türgi suursaadik, Tema Ekstsellents proua Hayriye Kumaşcıoğlu.

Suursaadik informeeris, et koostöös Pärnu Raeküla Vanakooli keskusega on kavas korraldada septembri esimesel nädalal Pärnus Türgi nädal. Peale selle arutati direktor Henn Vallimäega, et saatkonna abiga võiks leida Türgis huvitatud hotelle, mis kolledži üliõpilasi rahvusvahelisele praktikale võtaksid.

Teemanädala raames toimuvad kultuuri-, kulinaaria- ja turismisündmused. Suursaadik käis välja, et kolledžis võiks toimuda Türgi turismi tutvustav seminar, kuhu kolledži inimeste ja Pärnu ettevõtjate kõrval oleksid kutsutud Eesti turismiorganisatsioonide esindajad.

Suursaadik kinkis kolledžile kaks Türgit tutvustavat raamatut ja kutsus külaskäigule saatkonda Tallinnas.

Pärnu kolledžil on Erasmuse koostöölepingud kahe Türgi ülikooliga ja rahvusvahelise magistrikava järgi õpib praegu kaks Türgi üliõpilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles