Kutsekoolide Balti mängud vallutavad Pärnu spordihalli

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PKHK direktori Riina Müürsepa sõnul pole paremat viisi integreeruda kui spordi teel.
PKHK direktori Riina Müürsepa sõnul pole paremat viisi integreeruda kui spordi teel. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänasest laupäevani toimuvad Pärnu spordihallis 26. kutsekoolide Balti mängud. Eestist, Lätist ja Leedust osaleb umbkaudu 250 inimest, kelle seas nii võistlejaid, delegaate, kohtunikke kui vabatahtlikke.

Eesti kutsespordiliidu (EKKSL) peasekretäri Tiit Tammaru sõnutsi on tegemist ainulaadsete sportmängudega kogu Euroopas ja kutsehariduses tervikuna, kuna sellest võtavad osa nii töötajad, õpilased kui koolijuhid.

Mängitakse korvpalli, võrkpalli ja lauatennist.

Eestit esindavad Tartu kutsehariduskeskus, Võrumaa kutsehariduskeskus, Pärnumaa kutsehariduskeskus (PKHK), Luua metsanduskool, Rakvere ametikool, Tartu tervishoiu kõrgkool, sisekaitseakadeemia politsei ja piirivalvekolledž, sisekaitseakadeemia justiitskolledž, Tallinna ehituskool, Ida-Virumaa kutsehariduskeskus, Kehtna kutsehariduskeskus, Olustvere teenindus- ja maamajanduskool, Kuressaare ametikool.

PKHK direktori Riina Müürsepa ütlust mööda on see vahetu võimalus võistelda eakaaslaste ja kolleegidega ja koos vaba aega veeta. “Pole paremat viisi integreeruda kui spordi teel, kui avaneb võimalus võistelda eri aladel. See teebki Balti mängud eriliseks,” põhjendas Müürsepp.

Mängude peakorraldajad on EKKSL ja PKHK.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles