Tiigrihüpe jagab koolidele projektiraha

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tiigrihüppe Sihtasutus kuulutas üldhariduskoolidele välja konkursi “Innovaatiline kool 2011”, mille raames toetatakse koolide infotehnoloogia arendusprojekte.

Konkursile saab toetuse taotlusi esitada tegevuse kohta, mille käigus valmib uus terviklik info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) lahendus või süsteem. Konkursil võivad osaleda kõik munitsipaal-, riigi- ja eraomanduses üldhariduskoolid.

Projektide hindamisel arvestatakse nende innovaatilisust, samuti peab konkursile esitatav ettevõtmine toetama uues õppekavas läbivate teemadena tehnoloogia ja innovatsiooni käsitlemist.

Taotlusesse võivad kuuluda kõik innovaatilise projekti elluviimiseks vajalikud IKT-lahendusele tehtavad kulutused, sealhulgas riist- ja tarkvara, võrguehitus ja -seadmed, projektijuhtimise tasu, koolituskulud, õppematerjalide või õpitarkvara loomine.

Projektis on vajalik koolipidaja/omaniku omafinantseering vähemalt 50 protsenti taotletavast summast.

Konkursi kogueelarve on 19 000 eurot ja taotluste esitamise tähtaeg 1. september 2011.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles