Lihula kohvikutepäeval pakutakse krokodilliliha

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihulas juuli lõpul toimuval kohvikute päeval lubatakse pakkuda krokodilliliha. Foto on illustreeriv.
Lihulas juuli lõpul toimuval kohvikute päeval lubatakse pakkuda krokodilliliha. Foto on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui täna Kihnus kodukohvikute päeval õnnestub mekkida hülgeliha, siis Lääneranna valla keskuses Lihulas juuli lõpus samaugusel üritusel lubatakse pakkuda krokodilli.

Juuli viimasel laupäeval avavad Lihulas ja selle ümbruses uksed 16+1 ühepäevakohvikut, millest kolm asuvad külades ja ülejäänud Lihulas. Kohvikuid avavad nii eraisikud kui ettevõtted, küla- ja käsitööseltsid, samuti ohutuse, riigikaitse ja päästetöö organisatsioonid.

Lihula kohvikutepäeval osalejad lubavad kõhutäidet nii maiasmokkadele kui gurmaanidele: menüüs on sefiiritordid, makroonid, rullbiskviidid, suitsukala, krevetid ja isegi Tom Kha supp ehtsa krokodillilihaga Lõuna-Aafrikast. Taimetoitlastele pakutakse aasiapäraseid suupisteid, maiuseid ja veganiburgerid.

Ehkki teemapäevani on veel aega, on korraldajad saanud valmis veebipõhise kaardirakenduse ja peagi hakatakse jagama trükikojast tulnud infovoldikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles