Norra purjelaev tõi eurolaulik Aleksandr Rõbaki Pärnusse

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra eurolaulik Aleksandr Rõbak.
Norra eurolaulik Aleksandr Rõbak. Foto: Riho Prints

Pühapäeva õhtul sildus Pärnu sadamas Norra kolmemastiline purjelaev Christian Radich, paarisajale kutsutud külalisele esines kaks aastat tagasi viikingite maale “Eurovisiooni” lauluvõistluselt esikoha toonud Aleksandr Rõbak.

Peale populaarse eurolauliku lahutas kohaletulnute meelt omaaegseid lööklaule aastatetaguses kuues esitav Hans Orkester ja oma oskusi demonstreeris Leedu trikilendur Antanas Marèiukaitis. Suurejoonelise peo lõpetas kuus minutit kestnud ilutulestik.

Seltskonna tõi Pärnu sadamasse Norra üks suuremaid firmasid M¸ller Gruppen, tähistades koos siinsete koostööpartneritega korporatsiooni 75 aasta juubelit.

Pärnu sadamakapteni Riho Printsi jutu järgi toimus üritus kui kellavärk: kahe ja poole tunni pikkuse peo kõik etteasted algasid minutise täpsusega.

1937. aastal ehitatud 73meetrine kolme mastiga Norra purjelaev Christian Radich võttis peo lõppedes suuna Riiga, kust alus seilab Klaipedasse.

Volkswageneid ja Audisid müüv Norra kontsern paneb lõunanaabritegi sadamates peo püsti, kuid nii ekstravagantset üritust kui Pärnus Lätis ja Leedus ei tule, ütles siinset pidu korraldada aidanud Baltic Travel Partner OÜ projektijuht Hanna-Liisa Pakosta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles