Otsitakse Pärnumaa parimat ettevõtet

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linna- ja maavalitsus koostöös erinevate partneritega kuulutasid välja konkursi Pärnumaa parima ettevõtte leidmiseks.

Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepa teatel on ettevõtluskonkursi eesmärgiks nii häid tulemusi saavutanud ettevõtete tunnustamine kui ettevõtluse väärtustamine ühiskonnas laiemalt.

Võitjad selgitatakse välja kolmes kategoorias: “Turismiarendaja”, “Suurim töökohtade looja” ja “Investeerija”. Peale selle antakse välja Pärnu linna ettevõtluse peaauhind.

Ettepanekuid saavad esitada nii asutused, ettevõtted, organisatsioonid, mittetulundusühingud, kodanike ühendused kui füüsilised isikud.

Ühe firma kandidatuuri võib üles seada mitmes kategoorias korraga. Konkursile esitatava ettevõtte üks põhitegevuse kohtadest peab asuma Pärnus või Pärnumaal.

Hindamine toimub kahes etapis: esiteks analüüsitakse ankeetides esitatud andmeid, tehakse kategooriate lõikes koond ning olenevalt kategooriast moodustatakse pingerida; teiseks moodustatakse konkursi korraldajate esindajatest hindamiskomisjon, kes teeb valiku iga kategooria lõikes.

Parimate firmade tunnustamine toimub ettevõtlusnädalal, 6. oktoobril.

Konkurssi korraldavad Pärnu linna- ja maavalitsus, Pärnumaa omavalitsuste liit, Eesti kaubandus- ja tööstuskoja Pärnu esindus, Sihtasutus Pärnumaa Turism ning Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles