Pärnakas võitis toidumessil kokteilisegamisvõistluse

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sunset Clubi esindaja Triin Vähi võitis Eesti suurimal toidumessil FoodFest baarmenite mõõduvõtu Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge eelvooru.
Pärnu Sunset Clubi esindaja Triin Vähi võitis Eesti suurimal toidumessil FoodFest baarmenite mõõduvõtu Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge eelvooru. Foto: Harry Tiits/baarmenide Assotsiatsioon

Pärnu Sunset Clubi esindaja Triin Vähi võitis Eesti suurimal toidumessil FoodFest baarmenite mõõduvõtu Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge eelvooru.

Võistlejate ülesanne oli luua originaalsed kokteilid Riia palsami baasil. Võistlusel hinnati kokteili välimust, maitset ja kogu olemust, sealhulgas nime.

Teise koha sai Karina Tamm klubist Urban Bar ja Studio ning kolmandale kohale platseerus Raimond Ummus Studiost.

Baarmenite assotsiatsiooni juhatuse liikme Helger Aava sõnutsi oli võistluse tase seekord väga kõrge ja osavõtjate punktide vahed väga napid. “Võistlusel nägi palju ilusaid kokteile, kus oli kasutatud huvitavaid koostiosi. Tähelepanuväärne oli ka osalejate suur arv 30, kui näiteks Läti eelvoorus oli võistlejaid vaid kaheksa,” ütles Aava.

Riga Black Baslam Global Cocktail Challenge Eesti eelvooru kolm võitjat osalevad novembri lõpul Riias lõppvõistlusel.

Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge Eesti eelvooru kolm võitjat osalevad novembri lõpul Riias lõppvõistlusel.
Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge Eesti eelvooru kolm võitjat osalevad novembri lõpul Riias lõppvõistlusel. Foto: Harry Tiits/baarmenide Assotsiatsioon
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles