„Anname au!“ avatakse tänavu Pärnus Sinilillejooksuga

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskampaania „Anname au!“ saab tänavu avapaugu Pärnus Sinilillejooksu ja jõustruktuuride varustuse näitusega.
Heategevuskampaania „Anname au!“ saab tänavu avapaugu Pärnus Sinilillejooksu ja jõustruktuuride varustuse näitusega. Foto: Liis Treinamm

Heategevuskampaania „Anname au!“ saab tänavu avapaugu Pärnus Sinilillejooksu ja jõustruktuuride varustuse näitusega. 

Laupäeval, 6. aprillil näeb Keskväljakul Kaitseliidu ja liitlaste varustust, oma tööd tutvustavad politsei, päästeamet ja paljud muud organisatsioonid, pakutakse sõdurisuppi ja teed. Sinilillejooksu start, kuhu oodatakse nii suuri kui väikesi jooksusõpru, antakse keskraamatukogu kõrval.

Sinilillejooksu pikkus on 3,2 kilomeetrit. Ühtlasi saavad soovijad end enne jooksu proovile panna, sooritades kõigile tegevväelastele kohustusliku üldfüüsilise vormi testi, milles peale jooksmise tuleb teha kätekõverdusi ja istessetõuse.

Iga osaleja saab kaitseväe juhataja signatuuriga interaktiivse diplomi ühes oma testi tulemustega. Jooksude võitjaid autasustatakse unikaalse Sinilillejooksu medaliga.

Heategevuslik sinilillekampaania tunnustab tervislikke eluviise ja kutsub kõiki Eesti inimesi liikuma ja tervisespordi kaudu andma au neile meestele ja naistele, kes rahvusvahelistel operatsioonidel on meie riigi julgeoleku eest seisnud.

Kogutud annetused suunab MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing tervishoiu ja spordi toetuseks ja veteranide ja nende lähedaste heaks. Tänavuse kampaania sihtide kohta saate lugeda siit. 

Kampaania toimub kuuendat korda, andmaks au Eesti kaitseväe ja Kaitseliidu veteranidele. Sinilillejookse korraldatakse peale Pärnu Tallinnas, Tartus, Narvas, Kopenhaagenis ja Brüsselis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles