Galerii: Happy Dancers lõpetas õppeaasta suure kevadkontserdiga

Pärnu Postimees
Copy

Studio Happy Dancers tantsu- ja spordikool lõpetas neljanda hooaja suure kevadkontserdiga, kus astusid lavale kooli kõik 150 õpilast.

Esitati 32 kava, näha sai tantsunumbreid, laste fitnessi, džässtantsu ja sportakrobaatikat. Viie rühma 80 akrobaati esitasid kümneminutilise akrobaatikapopurrii.

Tantsuõpetajad Grete-Lisette Gulbis ja Angela Absalon olid kevadkontserdi jaoks ette valmistanud uued ja põnevad tantsud, mida publik polnud varem näinud.

Tantsu- ja spordikooli parimad õpilased said kiituskirja, linnavalitsuse tunnustuse pälvis nende treener Angela Absalon.

Tavaks on saanud, et tantsukool annab igal kevadel välja Tulevikulootuse auhinna, millega tunnustatakse iga rühma usinamad tantsijad. Tänavu pälvisid selle Gloria Salova, Emma Sutt, Helena Aasmaa ja Heili Tamm, Emily Ruus, Triin Kuusaru, Piia Karlotta Rand, Aliis Ojala, Ketlin Jürisoo, Kelli Ilves, Rebecca Karask, Herta Tammann ja Lore-Andra Raud.

Kõige paremate tulemuste eest võistlustel teenis uueks õppeaastaks stipendiumi Liset Antsmaa, kes tegeleb nii tantsu, akrobaatika kui ka laste fitnessiga,

Suvel korraldab Happy Dancers iga-aastase tantsu- ja spordilaagri, kuhu sel aastal oodatakse külla Vello Vaherit ja Rootsi tsirkuseartisti Kert Ridastet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles