Südalinna ristmik muutus mõne päevaga õnnetusmagnetiks (2)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Laia tänava osalise sulgemise järel on Pika tänava liikluskoormus märgatavalt kasvanud ja nii autojuhtidel kui jalakäijatel tasub olla seal tähelepanelik, sest Port Arturi ja bussijaama vahelisel ristmikul on juhtunud mõne päevaga mitu õnnetust.
Pärnu Laia tänava osalise sulgemise järel on Pika tänava liikluskoormus märgatavalt kasvanud ja nii autojuhtidel kui jalakäijatel tasub olla seal tähelepanelik, sest Port Arturi ja bussijaama vahelisel ristmikul on juhtunud mõne päevaga mitu õnnetust. Foto: Urmas Luik

Pärnu südalinna Pika ja Ringi tänava ristmikust on viimase nädala jooksul saanud tõeline õnnetuste magnet: fooridega reguleeritud ristmikul on lühikese ajaga autolt löögi saanud kolm jalakäijat.

Neljapäeva õhtul sai seal ülekäigurajal mööduvalt sõiduautolt löögi 25aastane mees, laupäeva ennelõunal tõukerattaga teismeline poiss ja sama päeva pärastlõunal olevat pealtnägijate jutu järgi samas paigas vastu autot jooksnud veel üks laps.

Vara on veel öelda, kas mõne päeva vältel samas kohas juhtunud õnnetused on asjaolude halb kokkusattumus või mängib selles oma rolli Pika tänava liikluskoormuse tõus. Algas ju Laial tänaval remont, mis selle kesklinna magistraali kolmeks kuuks suleb. Kogu liiklus nihkub seetõttu Pikale uulitsale.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles