Vast valminud peatuses peatub päevas üks buss

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Pärnu-Jaagupi tee peatusesse on praegu põhjust tulla vaid neil ümbruskonna elanikel, kes varavalges Tallinna sõita soovivad: buss peatub siin kell 6.20.
Pärnu-Jaagupi tee peatusesse on praegu põhjust tulla vaid neil ümbruskonna elanikel, kes varavalges Tallinna sõita soovivad: buss peatub siin kell 6.20. Foto: Urmas Luik

Sel suvel valmis Via Baltical kaugbussiliinide tarvis ehitatud Pärnu-Jaagupi tee bussipeatus, et parandada kohalike elanike sõiduvõimalusi Tallinnasse ja Pärnusse, kuid bussile minekuks uude peatusse tõtata on täna põhjust vaid varavalges pealinna sõitjail.

Pärnu Postimees kirjutas tutt-uuest bussipeatusest põhjalikult juuni keskel, kui vilka liiklusega maanteele lisandunud ehitist maanteeameti teatel ametlikult vastu võetud polnud.

Mitu kuud on möödunud ja ühismeedias on kohaliku kogukonna seas kuulda nurinat, kas vastvalminud peatuses hakkabki peatuma vaid üks buss, millega sõidurõõmu saavad nautida enne kukke ja koitu ärkajad, sest ainus peatust läbiv buss liigub kell 6.20 pealinna suunas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles