Kaupluse ümberehitusel mõeldakse keskkonnasäästule

Pärnu Postimees
Copy
Suurejõe Selveri puu- ja juurviljaosakond saab aasta alguses  elektroonilised hinnasildid.
Suurejõe Selveri puu- ja juurviljaosakond saab aasta alguses  elektroonilised hinnasildid. Foto: Selver AS

Pärnu Suurejõe Selveri uuenduskuur algas välitöödega, mis poe tööd ei häiri: kauplus püsib külastajatele avatud. Hoone sisemuse täielik värskendamine jääb uude aastasse.

Kaupluse uuendustööde esimeses etapis toimuvad hoone välitööd, mille käigus vahetatakse välja fassaadielemendid, valguskastid ja valgustid, mille valikul on lähtutud soovist olla keskkonnasäästlikum.

Hoone järgmises ümberehitusetapis kasutatakse uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, et saavutada keskkonnasäästlik lõpplahendus majas. Näiteks asendub kaupluse valgustus LED-tehnoloogiaga ja välja vahetatakse kogu külmapark. Kaupluse sisemus saab uue ilme, mööbli ja seadmed.

"Pärnu on Selverile oluline piirkond. Suurejõe kauplus on siinsete inimeste seas kõrgelt hinnatud ostukoht. Näeme, et Pärnu klient on nii ostukeskkonna kui sortimendi valiku suhtes aina nõudlikum. Sestap viime uue aastal Suurejõe Selveri üle uuele kontseptsioonile, nagu näevad välja Selveri keti kõige uuemad ja moodsamad kauplused," ütles AS Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Kaupluse puu- ja juurviljaosakond saab aasta alguses elektroonilised hinnasildid, sama ootab ees kogu keti ülejäänud kauplusi. Elektroonilised sildid on osa kauplusteketi paberivabast missioonist, mille esimene etapp oli asendada trükireklaam poodides digiekraanidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles