Toitlustaja jagab nippe laste salatiusku pööramiseks

PP
Copy
Tiiu Endrikson avaldas, et lastele meeldib, kui köögi- ja juurviljad, kastmed paiknevad eraldi anumas ning nad saavad ise endale meelepärase taldrikule tõsta.
Tiiu Endrikson avaldas, et lastele meeldib, kui köögi- ja juurviljad, kastmed paiknevad eraldi anumas ning nad saavad ise endale meelepärase taldrikule tõsta. Foto: Marko Saarm

Kuigi vitamiinirohked salatid ei ole paljude laste lemmik, kinnitab koolitoitlustaja, et ka kõige isepäisem sööja on ­võimalik krõmpsuva rohelise usku pöörata.

Pärnu Rääma põhikoolis ja Pärnu ühisgümnaasiumis toitlustust pakkuva ettevõtte Daily esindaja Tiiu Endrikson avaldas, et lastele meeldib, kui köögi- ja juurviljad, kastmed paiknevad eraldi anumas ning nad saavad ise endale meelepärase taldrikule tõsta. Kui koolides toiminud nipp aga ei aita, ei tohiks Endriksoni jutu järgi alla vanduda. “Konarlik teekond viib iga vanema lõpuks sihile,” julgustas ta.

Endrikson on kogenud ­sedagi, et mõne lapse puhul ei ole mure salati maitses, vaid pakutavate toidupalade suuruses: näiteks pesamunadele on hoopis suupärasemad ribadeks hakitud salatilehed, riivitud või üliõhukesteks viilutatud juurviljad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles