Baltikumi suurimal turismimessil reklaamib suvepealinna 17 hommikumantlites gümnasisti

Pärnu Postimees
Copy
Tourestil ilmestab Pärnu messiboksi linna üks tuntumaid sümboleid: rannahoone seen.
Tourestil ilmestab Pärnu messiboksi linna üks tuntumaid sümboleid: rannahoone seen. Foto: Lilli Tölp

Sel nädalavahetusel Tallinnas Baltikumi suurimal turismimessil Tourest on Pärnu linna ekspositsioonipinnal koos sihtkoha esindajatega väljas spaahotell Wasa Resort, Pärnu muuseum, Pernova loodusmaja ja Mamm & Frukti veinimaja.

Pärnu linnavalitsus andis pressiteate vahendusel teada, et kolme päeva jooksul tutvustatakse messikülastajatele ja koostööpartneritele 2020. aasta tegemisi Pärnus.

Kuna saabuval suvel möödub 25 aastat päevast, mil Eesti tuntuim suvekuurort kuulutati ametlikult riigi suvepealinnaks, on juubeliaasta hõngu näha ja tunda Pärnu Touresti messiboksi kujunduseski, mida ilmestab üks linna tuntumaid sümboleid: rannahoone seen.

Pärnu kultuurisündmuste ja puhkamisvõimaluste kõrval tutvustavad pärnakad messikülalistele märtsis toimuvat spaanädalat.

Vee-, sauna- ja spaamõnudele pühendatud teemanädalat reklaamib reedesel messipäeval 17 Koidula gümnaasiumi õpilast. Hommikumantlitesse ja spaasussidesse riietatud noored jagavad messihallis spaanädala trükiseid ja kutsuvad varakevadisse Pärnusse puhkust veetma.

Peale Pärnu linna ekspositsioonipinnal esindatud ettevõtete on messil kohal paljud teisedki Pärnumaa ettevõtjad ja organisatsioonid.

Reedest pühapäevani Eesti Näituste messikeskuses kestval juba 29. Tourestil osaleb pea 500 eksponenti 32 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles