Koroonaviirus pööras Räämal sõudebasseini paigaldamise plaani pea peale

Copy
Reedel saabusid Pärnu sõudeklubisse unikaalse sõudebasseini detailid, kuid esialgu jäävad need põrandale lebama.
Reedel saabusid Pärnu sõudeklubisse unikaalse sõudebasseini detailid, kuid esialgu jäävad need põrandale lebama. Foto: Toomas Rapp

Pärnu Rääma uue sõudekompleksi ehitamine on läinud töögraafikut silmas pidades plaanipäraselt: õhtuhämaruses suurtest akendest kumav valgus annab aimu, et meistrimehed on juba asunud siseviimistlustöid tegema. Möödunud reedel saadi kätte unikaalse sõudebasseini detailidki, kuid esialgu jäävad need jõude põrandale lebama.

Tööde edenemist kinnitab tellija esindaja, Pärnu sõudeklubi president Toomas Rapp, kes usub, et riikliku eriolukorra kehtestamise kaasa toonud ägeda viiruspuhangu laastamistööst hoolimata õnnestub hoone ehitus suve hakul lõpetada. “Liigume endiselt sellises tempos, et uuest õppeaastast saavad spordisõbrad moodsas hoones harjutama asuda. Kuid keegi ei tea ette, mida lähinädalad kriisis vaevlevas ühiskonnas kaasa toovad. Ehitustööd on lõppstaadiumis ja ette tellitud materjalid lubavad arvata, et peame ajagraafiku mõttes lõpuni vastu,” leiab spordijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles