Tartu ülikool avas kolledži ümberehituseks hanke  

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Eesmärk on koondada Pärnu olulisemad maakondlikud arendus- ja koostööorganisatsioonid kohalikku kolledžisse.
Eesmärk on koondada Pärnu olulisemad maakondlikud arendus- ja koostööorganisatsioonid kohalikku kolledžisse. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikool kuulutas sel nädalal välja riigihanke, tegemaks Pärnu kolledži õppehoone ümberehitamise projekteerimis- ja ehitustöid.

Pärnumaa arenduskeskus viib koostöös TÜ ja Pärnu linnavalitsusega ellu maakondlikku koostööprojekti KOBAR, mille kogumaksumus on 882 980 eurot. Eesmärk on koondada Pärnu olulisemad maakondlikud arendus- ja koostööorganisatsioonid kohalikku kolledžisse. Selleks tuleb õppehoones ümberehitustöid teha üle 2000 ruutmeetril.

Uuendatakse kogu maja tehnosüsteemi, et saavutada mõningane energiasääst ja senisest paremad tingimused. Värskenduskuuri läbivad üldkasutatavad ruumidki, näiteks fuajeed ja kohvik, kuhu tulevad maakonna ettevõtete esitluspinnad.

Sel nädalal kuulutas TÜ riigihangete registris välja Pärnu kolledži õppehoone rekonstrueerimise projekteerimis- ja ehitustööde hanke. Pakkumisi saab teha 25. maini ja lepingu kestus on seitse kuud ehk selle ajaga peaksid ettenähtud tööd lõpetatud olema. 

Projekti elluviimise järel alustab kolledžis tööd Pärnumaa arenduskeskus, käivitub Pärnumaa ettevõtlusinkubaator, tulevikus innovatsioonikeskus ja tulevikus avatakse rida uusi erialasid  seoses ettevõtluse arenguga digiajastul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles