Tasuta minifestival sünnib omavalitsuse ja sõprade toel

Pärnu Postimees
Copy
Minifestivali programmi kuulub joogagi.
Minifestivali programmi kuulub joogagi. Foto: Karoliine Aus

Neljapäeval vallutab Pärnu kesklinna minifestival Tunne, mille eesmärk on suunata inimesi lihtsal viisil oma tervise eest hoolt kandma.

“Oleme pannud kokku programmi, mis on mitmekesine, pakub uusi teadmisi, aga ka puhkust igapäevasest tormamisest,” tutvustas päevakava vabaühenduse Tunne eestvedaja ja ürituse korraldaja Karoliine Aus. Kuna mõnus muusika vallandab õnnetunde ja toob naeratuse suule, on festival läbi põimitud kontsertidega.

Minifestival Tunne

Toimub 30. juulil Pärnus Lastepargis ja noorte- ja innovatsioonikeskuses HUUB.

Eesmärk on suunata inimesi oma vaimse ja füüsilise tervise eest hoolt kandma.

Päev algab joogatundidega, lõuna paiku toimub kontsert-piknik ja õhtu sisustavad terviseteemalised loengud ja muusikalised etteasted.

Minifestival algab nagu eelmiselgi suvel keha äratamisega vabas õhus joogatades, keskpäeval rõõmustatakse lõunatajaid kontserdi-piknikuga Lastepargis ja õhtul toimub pikem ja tihedam programm noorte- ja innovatsioonikeskuses HUUB. Päeva lõpetavad noored Pärnu muusikud: püünele astuvad Harold Kiisler, Duo Mann & Juula ja Steven Ilves.

Kuigi üritus on tasuta, paluvad korraldajad end eelregistreerida. Selle eesmärk on jälgida, et ruum oleks pooltäis, hajutamaks külastajaid. Samuti kehtivad osalejapiirangud joogatundides.

Tasuta saab Ausi sõnutsi tänapäeval festivali korraldada sõprade toel. Linnalt saadi raha kahe esineja tarvis, ülejäänud on aga sõbrad ja tuttavad, kes olid nõus tasuta üles astuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles