Jäätmeveoga liitumise vastu on esitatud 800 avaldust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügiveo auto.
Prügiveo auto. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus pikendas kahe vaide läbivaatamise aega, mille esitajad protestivad linnas korraldatud jäätmeveoga liitumata jätmise soovi tagasilükkamise vastu. Kokku on linnavalitsusele esitatud jäätmeveoga mitteliitumiseks ligi 800 sooviavaldust.

Pärnu linnavalitsus jättis mullu detsembris ja tänavu jaanuaris esitatud kaks taotlust jäätmeveoga mitteliitumiseks rahuldamata, sest selleks puudub jäätmeseaduse järgi alus. Linn pikendas eraisiku ja hooneühistu esitatud vaiete läbivaatamise tähtaega kümne päeva võrra.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo sõnutsi on Pärnus korraldatud jäätmeveoga mitteliitumiseks esitatud linnavalitsuse majandusosakonnale ligikaudu 800 taotlust.

Pärnu linnavalitsus andis mullu novembrist linnas asuvate füüsiliste ja juriidiliste isikute jäätmete veo ainuõiguse kaheks aastaks AS Ragn-Sellsile.

Vastavalt jäätmeseadusele on Pärnu linna jäätmevaldajad liitunud jäätmeveoga sellest ajast automaatselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles