Tõstamaa postkontor suleb kuu lõpuni uksed

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Postkontori kinnioleku ajal saab klienditeeninduse kaudu tellida kirjakandja.
Postkontori kinnioleku ajal saab klienditeeninduse kaudu tellida kirjakandja. Foto: Tomi Saluveer/Lõuna-Eesti Postimees

Tõstamaa postkontor on 19.–31. oktoobrini suletud.

Kõik ettevõtted ja eraisikud saavad postiteenuseid kasutada asenduspostiasutuses või tellida kirjakandja kliendiinfo telefonil 661 6616 tasuta koju ja tööle.

Kirjakandja tööülesannete hulka kuuluvad kirisaadetise, posti-, kullerpaki vastuvõtt ja kättetoimetamine, rahakaartide kättetoimetamine, ajakirjade ja -lehtede tellimuse vormistamine, postimaksevahendite müük ning maksete vahendus.

Asendav postkontor asub 30 kilomeetri kaugusel Audrus, kus on ka lähim pakiautomaat. Tõstamaale lähim postmarkide müügipunkt asub Audru Meie poes.

Eesti Posti postivõrgu piirkonna juht Annely Noobeli sõnutsi on postkontor ajutiselt suletud seoses töötaja puhkusega. "Postkontori "puhkuse" ajal soovitame elanikel kasutada võimalust ja tellida teenused tasuta otse koju või töö juurde," sõnas Noobel. "Lisaks postiasutustele ja pakiautomaatidele oleme maapiirkondades loonud võimaluse postiteenuste tarbimiseks ka kodus või töökohas kirjakandja vahendusel."

Piirkondades, kus postiasutus asub kaugemal kui viis kilomeetrit või kus kohalik postiasutus on ajutiselt suletud, on selline personaalne postiteenus kliendi jaoks tasuta, maksta tuleb vaid tellitud teenuse eest, näiteks postmargi ost või kirja ja paki saatmine. "Kirjakandja vahendusel on kliendi elu- või asukohas kättesaadavad kõik postiasutuses pakutavad postiteenused," täpsustas Noobel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles