Galerii ja videod ⟩ Vaadake, kes pälvisid auhinna Pärnumaa suurimal tunnustusüritusel

Copy

Täna õhtul anti Pärnu Koidula muuseumi aias üle tunnustus Pärnumaa selle aasta silmapaistvaimatele ettevõtjatele ja vabatahtlikele. Kokku õnnitleti tublisid paarkümmend korda.

“Praegusi tunnustatuid vaadates näeme ­kõigis neis palju emotsionaalset, kirglikku, inimlikku. Ilma selleta lihtsalt ei saa inimeste hulgas toimida ega edu saavutada,” lausus tunnustusürituse korraldanud Pärnumaa arenduskeskuse juht Erik Reinhold.

Reinholdi sõnutsi on nii Pärnumaa Karu tiitli pälvinud Lottemaa kui kriisimurdja auhinna nominentide sekka kuulunud Lihula Südamekodu, parimaks turismiarendajaks kuulutatud Aivar Ruukeli ja paljude teiste üritusele kutsutute ühisosa edasipüüdlikkus ja lootus vältav kriis murda. “Püüdmine ja lootus on ainus tõde sel keerulisel ajal,” mõtiskles ta.

“Ausalt öeldes olin ma täiesti jahmunud, kui Lottemaa Pärnumaa Karu tiitli võitjana ette loeti. Arvasin, et kui Lottemaa mõne auhinna peaks saama, siis ehk turismivaldkonnas, aga seda ei osanud ma tõesti oodata,” ütles Lottemaa tegevjuht Margit Toodu. “See on väga armas tunnustus. Ma siiralt tänan oma meeskonda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles