Kas sul on oma tööandja kohta head öelda?

Pärnu Postimees
Copy
“Kiida tööandjat” kampaania käigus oodatakse kõiki Eesti tööinimesi kiitma oma tööandjaid.
“Kiida tööandjat” kampaania käigus oodatakse kõiki Eesti tööinimesi kiitma oma tööandjaid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmise nädala neljapäevani kestva “Kiida tööandjat” kampaania käigus oodatakse kõiki Eesti tööinimesi tunnustama oma tööandjaid, kes seda väärivad.

Konkursi eestvedaja Anu-Mall Naaritsa sõnade kohaselt oodatakse oma tööandja kiitmist kõigilt neilt inimestelt, kes tunnevad, et nende töökohas hoolitakse ametisolijatest kuidagi eriliselt, ja nad oskavad selle kohta tuua konkreetseid näiteid.

“Tänu Eesti inimeste aktiivsele osalemisele, mis aasta-aastalt kasvanud, oleme varasematel aastatel leidnud Eestist üles sadu ja sadu ettevõtteid ja asutusi, mis on suutnud luua persõbraliku, motiveeriva, inspireeriva ja nakkava õhustiku,” rääkis Naarits.

Konkursi eestvedaja jutu järgi ei saa äramärkimine olla kuidagi kunstlik.

“Kui te mõtlete oma praeguse töökoha peale ja teil turgatab, et vau, just seepärast, et nad seda asja niimoodi teevad või minusse selliselt suhtuvad, on sellest töökohast saanud minu teine kodu, siis just neid mõtteid tasukski oma kiituses esile tuua,” märkis Naarits.

Naarits lisas, et kuigi igal organisatsioonil on omad erisused ja tugevad küljed, on viimastel aastatel muutunud tendentsiks, et enim kiidusõnu pälvivad asutused, mis on suutnud kõige paremini kombineerida oma välise ja sisemise pildi ning värvata tööle just nende väärtusi hindavad inimesed. “Ühele töötajale meeldib paindlik töömudel, teisele aga rutiin. Mõni eelistab suurt palka, teine aga iga-aastast kasvu karjääriredelil või võimalust koos lemmikloomaga tööl käia. Kolmandad võivad eristuda oma missioonitunde ja sotsiaalse närvi poolest,” selgitas Naarits. “Meie konkursil jõuavad tavaliselt kaugemale need tööandjad, kelle eesmärgid, väärtused ja pakkumised kattuvad enim töötajate ootustega.”

Eelnevatel aastatel on “Kiida tööandja” konkursil esile tõstetud tuhatkonda organisatsiooni.

Kampaania finaalis on igal aastal kuulutatud välja organisatsioon, mil pälvib unistuste tööandja tiitli. Selle aunimetusega on senimaani pärjatud sisekaitseakadeemia, AS LHV Pank, SA Teaduskeskus Ahhaa, AS Ericsson Eesti, OÜ Pipedrive, päästeamet ja AS Elisa Eesti. Unistuste tööandja konkurssi korraldab marketingi instituut koostöös CV Keskuse ja Eesti tunnustatud personalijuhtidega.

Oma tööandjat saab kiita 10. detsembrini siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles